تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

بهادری جهرمی: به برکت خون شهدا مردم پیروز میدان می‌شوند

سخنگوی دولت در حاشیه مراسم گرامیداشت شهید آرمان علی‌وردی درباره تلاش دشمن برای اختلاف افکنی میان مردم گفت: موفقیت دشمن در گروی ایجاد اختلاف و تفرقه میان ملت‌های مختلف و مردم یک کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۷۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم گرامیداشت شهید آرمان علی‌وردی شامگاه دوشنبه ۹ آبان ماه با حضور گسترده مردم در محل شهادت این شهید بزرگوار و در مقابل آرامگاه شهدای گمنام شهرک اکباتان برگزار شد.

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در حاشیه این مراسم در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در پاسخ به سوالی درباره تلاش دشمن برای اختلاف‌افکنی میان مردم کشور و تلاش برای تحریک جوانان علیه مدافعان امنیت اظهار کرد: موفقیت دشمن در گروی ایجاد اختلاف و تفرقه میان ملت های مختلف و مردم یک کشور است.

وی افزود: هر چه مردم یک کشور بیشتر یکپارچه و متحد باشند، رشد و پیشرفت آن‌ها بیشتر تضمین می شود. در مقابل هر چه مردم یک کشور با یکدیگر اختلاف و دشمنی داشته باشند، دشمن به رشد خود ادامه داده و کشورهای رقیب از او عقب می افتند. در اینجا نیز چنین است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: هر چقدر مجموعه ها در رشد و‌ پیشرفت تاثیر بیشتری داشته باشند، بیشتر هدف هجمه دشمن قرار می گیرند.

وی ادامه‌ داد: دشمن ما در مدت‌ها شاهد بوده که اعتقادات و فرهنگ مردم، نهاد‌های نظامی و انتظامی موضوعاتی بودند که جمهوری اسلامی هم به اتکای آن ها مسیر رشد خود را طی کرده و مشکلات خود را حل می‌کرده و هم محل اعتماد و رجوع مردم بودند. دشمن بر روی آن سرمایه گذاری می کند تا به محلی که از آنجا هدف قرار می گیرد، ضربه وارد کند.  

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در ادامه خاطرنشان کرد: قدرت اعتقادی و فرهنگی مردم و ذات شریف و پاک هم صلح‌جو و‌ هم حقیقت‌جوی مردم ایران در میان مدت و‌ بلند چنین اتفاقاتی را بر نمی‌تابد. اما، مشابه ظلم هایی که به  امثال شهید علی وردی شد باعث می‌شود تا به برکت خون امثال همین شهدا حقیقت برای آنهایی هم که به واسطه امپراتوری دروغ فضای رسانه‌ای فریب خورده اند، روشن شود.

وی همچنین افزود: به برکت خون شهدا در این مسیر هم، مانند سایر مسیرهایی که دشمن عملیات انجام داده، مردم پیروز میدان می شوند./ فارس

ارسال نظر